Сервисне информације везане за 65. Републички зимски семинар

Драге колеге, пријављивање на 65. Републички зимски семинар и подела котизационих пакета, за колеге које ће присуствовати семинару на Филолошком факултету, почеће у 8.30 сати у суботу 10. фебруара 2023. године у аули факултета.

Како би били обезбеђени што бољи услови за неометани рад учесника Републичког зимског семинара, улазна врата у Салу хероја, са горње стране амфитеатра, биће закључана у току пленарних предавања. Улазак и излазак биће омогућени за време пауза између предавања. Молимо вас да поштујете сатницу семинара. Хвала на разумевању!

Колеге које семинар прате онлајн ће добити приступне податке у току данашњег дана. Пријавом на сајту e-misija.drustvosjk.rs ћете се пријавити на семинар и на тај начин ће бити евидентирано ваше присуство. Да бисмо евидентирали ваше присуство, морате се барем једном пријавити на адреси e-misija.drustvosjk.rs у току трајања семинара. Није важно у које време ћете то урадити. Семинар ћете пратити користећи апликацију ZOOM, а линкови се налазе на појединачним странама предавања, као и у распореду предавања по салама. Предлажемо вам да се већ данас улогујете на Е-мисију да бисмо лакше решили потенцијалне проблеме са којима се можемо суочити.

Свим колегама који ће учествовати у раду семинара ће бити доступни снимци пленарних предавања и радионица од тренутка када их будемо поставили на Е-мисију.

Присуствовање семинару није условљено плаћањем. Дакле, присуствовање семинару је условљено пријавом. Добијање уверења је условљено присуствовањем семинару (уживо или онлајн) и плаћањем котизације. Школе могу извршити плаћање у року од 45 дана од добијања еФактуре. Уверења са семинара ће свима бити достављена у дигиталном облику.

Понесите добро расположење и спремност за дружење и рад, и верујемо да ће семинар испунити сва наша очекивања.

Срдачан поздрав из Друштва!