Превоз београдских ученика и наставника на Републичко такмичење у Тршићу 2022.

Поштоване колеге,
Пошто ни ове школске године Друштво за српски језик и књижевност Србије није у бољој финансијској ситуацији, те не може да плати од својих средстава превоз ученика и њихових наставника од Београда до Тршића и назад, у два дана такмичења, најлепше молимо директоре школа у Београду (или оне који су за то задужени) да најкасније до среде, 11. маја, на имејл Друштва пријаве имена ученика и њихових наставника који желе да у организацији Друштва путују у Тршић.

Ово је важно зато да бисмо знали колико је аутобуса потребно да резервишемо за први и други дан такмичења, као и да направимо валидне спискове. У мејлу, поред имена и презимена ученика и наставника који путују, треба да стоји и назив школе, као и број телефона наставника који ће бити у пратњи ученика, а молимо вас да мејл насловите: ПРЕВОЗ ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ или ПРЕВОЗ ЗА СРЕДЊУ ШКОЛУ.

Цена повратне карте по особи износи 2.000 дин, те тај износ треба уплатити на жиро рачун Друштва до ЧЕТВРТКА, 12. маја, а наставници и ученици који буду овако пријављени за путовање, треба да понесу са собом, на дан путовања, уплатнице или изводе са рачуна који потврђују уплату.

Уколико путовање плаћа школа или неко друго правно лице, захтев за предрачун можете добити попуњавањем формулара овде.