Списак ученика на Окружном такмичењу из српског језика и језичке културе за ученике средњих школа у Београду

Поштоване колеге,
Списак ученика на предстојећем Окружном такмичењу из српског језика и језичке културе за ученике београдских средњих школа, које ће се за организовати у Спортској гимназији, 1. 4. 2023. године са почетком у 9 часова, можете пронаћи овде.

На списку се налазе ученици који су се пласирали на основу овогодишњег општинског нивоа такмичења, као и ученици који имају директан пласман на основу прошлогодишњег учешћа на републичком нивоу такмичења у Тршићу.

С обзиром на то да је до Подружнице стигло недовољно пријављених ученика првог разреда средњих школа, који имају директни пласман на основу прошлогодишњег учешћа у осмом разреду, моле се сви професори да пријаве своје ученике са директним пласманом најкасније до 24. 3. 2023. године на имејл адресу dsjks.bg.srednjesj@gmail.com колеги Владимиру Милојевићу.

Исто тако, молимо све колеге чија имена недостају на списку (или постоје промене у менторству) да се јаве Подружници, пошто су спискови формирани на основу пријава са општинског нивоа такмичења.

На крају, на нивоу стручних актива школа неопходно је пријавити професоре који ће бити задужени као прегледачи и дежурни на дан такмичења. Пријаве треба слати на исту адресу. Молимо све колеге да обавесте чланове својих стручних већа у матичним школама и благовремено се јаве на наведену адресу.

Подружница Београд