Списак ученика на окружном нивоу такмичења Књижевна олимпијада за ученике средњих школа у Београду

Поштоване колеге,
Списак ученика на предстојећем окружном нивоу такмичења Књижевна олимпијада за ученике средњих школа, које ће се за Београд организовати у Филолошкој гимназији, 11.3.2023. са почетком у 9 часова можете пронаћи овде.
На списку се налазе ученици који су се пласирали на основу овогодишњег општинског такмичења, као и ученици који имају директан пласман на основу прошлогодишњег учешћа на републичком такмичењу у Сремским Карловцима.
С обзиром на то да је до Подружнице стигло недовољно пријављених ученика првог разреда средњих школа, који имају директни пласман на основу прошлогодишњег учешћа у осмом разреду, моле се сви професори да пријаве своје ученике са директним пласманом најкасније до 6.3.2023. године на имејл адресу dsjks.bg.srednjeknj@gmail.com колеги Стефану Тодоровићу.
Исто тако, молимо све колеге чија имена недостају на списку да се јаве Подружници, пошто су спискови формирани на основу пријава са општинског нивоа такмичења.
На крају, на нивоу стручних актива школа неопходно је пријавити професоре који ће бити задужени као прегледачи и дежурни на дан такмичења. Пријаве треба слати на исту адресу.
Молимо све колеге да обавесте чланове својих стручних већа у матичним школама и благовремено се јаве на наведену адресу.
Подружница Београд