Сервисне информације везане за 64. Републички зимски семинар

Драге колеге, пријављивање на 64. Републички зимски семинар и подела котизационих пакета, за колеге које ће присуствовати семинару на Филолошком факултету, почеће у 8.30 сати у суботу 28. јануара 2023. године у аули факултета.

Како би били обезбеђени што бољи услови за неометани рад учесника Републичког зимског семинара, улазна врата у Салу хероја, са горње стране амфитеатра, биће закључана у току пленарних предавања. Улазак и излазак биће омогућени за време пауза између предавања. Молимо вас да поштујете сатницу семинара. Хвала на разумевању!

Колеге које семинар прате онлајн ће добити приступне податке у току данашњег дана. Пријавом на сајту e-misija.drustvosjk.rs ћете се пријавити на семинар и на тај начин ће бити евидентирано ваше присуство. Да бисмо евидентирали ваше присуство, морате се барем једном пријавити на адреси e-misija.drustvosjk.rs у току трајања семинара. Није важно у које време ћете то урадити. Семинар ћете пратити користећи апликацију ZOOM, а линкове ка радионицама ћете имати у програму семинара на сајту.

Свим колегама који ће учествовати у раду семинара ће бити доступни снимци пленарних предавања и радионица од тренутка када их будемо поставили на Е-мисију.

Уверења са семинара ће свима бити достављена у дигиталном облику.

Имајте у виду да први пут организујемо Републички зимски семинар на овај начин, те вас молимо за мало стрпљења и разумевања уколико уочите да су нам се неке грешке поткрале. Понесите добро расположење и спремност за дружење и рад, и верујемо да ће семинар испунити сва наша очекивања.

Срдачан поздрав из Друштва!