Награде на 61. РЗС

Поштовани наставници,

С намером да на 61. Републичком зимском семинару наградимо најбоље наставнике који улажу велике напоре и залажу се у припремању ученика за остала републичка такмичења: Такмичење ученика средњих школа из књижевности – писмени задатак; Литерарне секције; Лингвистичке секције; Такмичење основношколских и средњошколских листова и часописа (од школске 2013/14. до 2018/19. године за Такмичење ученика средњих школа из књижевности, а од школске 2012/13. до 2017/18. године за остала такмичења), молимо вас да у прилогу погледате табелу, те да све уочене неправилности (уколико их има) пошаљете на електронску адресу Марије Запутил, техничког секретара Друштва: marija.zaputil@gmail.com.

Напомена: Молимо да се јаве наставници до 15. децембра 2019. године који су уочили неправилности (нпр: нису на списку, погрешно име и презиме, имају већи број награда него што је анализирано…).

После утврђивања података Друштво за српски језик и књижевност одлучиће који наставници и часописи су најбољи међу најбољима и њима ће бити додељена признања.

Срдачно,
Марија Запутил, технички секретар Друштва за српски језик и књижевност Србије