Основне информације о пријављивању на 60. РЗС

Због великог броја заинтересованих, пријављивање (евидентирање) учесника и дељење семинарског материјала (котизацијских пакета) ће почети већ у 8.30. Молимо вас да, уколико то можете, дођете раније, како бисмо избегли велике гужве.

Пријављивање ће бити могуће и у току дана у петак, као и у суботу.

Пријављивање професора из основних школа ће се обављати у аули факултета, док ће пријављивање професора из средњих школа бити на улазу у галерију Сале хероја. Приликом евидентирања присутних можете пријавити само себе – као и ранијих година.

Колеге које нису тренутно запослене, или за које из неког другог разлога нисмо могли да утврдимо да ли раде у основним или средњим школама су на списковима за професоре средњих школа, на спрату.

Ако желите да платите котизацију за семинар у готовини, то ћете моћи да урадите на шалтеру архиве факултета, наспрам улаза у Салу хероја, а ако се нисте пријавили за учешће на семинару, преко обрасца који је стајао на нашем сајту, то ћете моћи да учините у 11.00 часова испред улаза на галерију Сале хероја.

Уколико из било ког разлога не можемо да пронађемо ваше име на списку, бићете у могућности да се пријавите у 11.00 часова испред улаза на галерију Сале хероја.

Радујемо се вашем доласку на семинар.
Срдачан поздрав из Друштва!