Превоз београдских ученика и наставника на Републичко такмичење у Тршићу 2018.

Поштоване колеге,

Пошто ни ове школске године Друштво за српски језик и књижевност Србије није у бољој финансијској ситуацији, те не може да плати од својих средстава превоз ученика и њихових наставника од Београда до Тршића и назад, у два дана такмичења, најлепше молимо директоре школа у Београду (или оне који су за то задужени) да до четвртка, 17. маја, на мејл Друштва пријаве имена ученика и њихових наставника који желе да у организацији Друштва путују у Тршић.

Ово је важно зато да бисмо знали колико је аутобуса потребно да резервишемо за први или други дан такмичења, као и да направимо валидне спискове. У мејлу, поред имена и презимена ученика и наставника који путују, треба да стоји и назив школе, као и број телефона наставника који ће бити у пратњи ученика, а молимо вас да мејл насловите: ПРЕВОЗ ЗА ОШ или ПРЕВОЗ ЗА СРЕДЊУ ШКОЛУ.

Цена повратне карте по особи износи 1500 дин, те тај износ треба уплатити на жиро рачун Друштва до среде, 23. маја, а наставници и ученици који буду овако пријављени за путовање, треба да понесу уплатнице, на дан путовања, као доказ са собом.