56. РЕПУБЛИЧКИ ЗИМСКИ СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИКЕ И ПРОФЕСОРЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ

Семинар ће се одржати 15, 16. и 17. јануара 2015. године на Филолошком факултету у Београду.

Котизација за Семинар је 4500,00 динара и мора се уплатити до 14. јануара 2015. године на рачун Друштва: 205-23421-53 и о томе обавестити Друштво (имејлом на drustvosj.seminari@fil.bg.ac.rs, поштом или телефоном).

Сваки учесник или његова школа дужан је да учешће на Семинару пријави Друштву због евиденције и припреме котизацијског пакета и потврде о учешћу на Семинару. Пријављивање се врши попуњавањем формулара који је у прилогу. Попуњени формулар слати на имејл drustvosj.seminari@fil.bg.ac.rs.

 

Наставници се могу пријављивати до 14. јануара 2015. године.

Уз потврду о уплати обавезно је Друштву доставити имејлом попуњен образац за пријављивање и датум уплате (због израде комплетне документације). Професори и наставници су дужни да на Семинар са собом понесу примерак уплатнице (или његову копију).

Организатори Семинара су, поред Друштва за српски језик и књижевност Србије, традиционално и Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Филолошки факултет у Београду.

Семинар ће радити пре подне у Пленуму (САЛА ХЕРОЈА), а после подне у секцијама (радионицама). Биће уприличени и адекватни културни садржаји. Наставници ће бити упознати са свим облицима такмичења у школској 2014/15. и свим планираним активностима Друштва за 2015. годину. Биће организован Округли сто о актуелним питањима школства и образовања.

 

Почетак рада Семинара (свечано отварање) је 15. јануара 2015. године у 10.00 сати.

 

ОБРАЗАЦ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ